Технология приготовления пищи.

 
Главная страница

Как мне пришлось стать экспертом по здоровью и здоровому способу жизни.

Бесплатные консультации по нетрадиционной медицине

Причины слабого здоровья и направления лечения:

а)Неполноценное питание- дефицыт полезных веществ и избыток вредных. ПЕРЕХОД НА ПРАВИЛЬНОЕ ПИТАНИЕ.

б)Зашлаковка организма, отравление канцерогенными веществами.

в)Стресс.

г)Порча, сглаз, испуг.

д)Вирусы, инфекции, паразиты.

е)Недостаточная физическая нагрузка.

ё)Плохая экология.

ж)Перегрузка организма.

з)Профессиональная вредность.

и)Ожирение.

й)Радиоактивное облучение.

к)Сбои в роботе энергосистемы.

л)Старость.

м)Вредное влияние на организм мобильных телефонов, компьютеров...

н)Травмы.

о)Отравление.

п)Алкоголь, табак, наркотики.

р)Неудачная генетическая комбинация.

с)Генетическая ошибка.

т)Отрицательное влияние луны, особенно на малых детей.

Перспективные направления лечения:

а)Переход на здоровый способ жизни.

б)Сырые свежеотжатые овощные соки.

в)Шиповник.

г)Сон на твердой постели.

д)Уринотерапия.

е)Голодание.

ё)Физическая нагрузка.

ж)Холодная вода- плюсы и минусы.

4.Рекомендации по улучшению здоровья.

5.Диетология.Цытаты и страницы в формате jpg.

6.Валеология(наука о здоровье). Цытаты.

7.Технология приготовления пищи.

8.Народная медицина-плюсы и минусы.

9.Сексуальное здоровье.

10.Политическое здоровье. Социальное здоровье. Моральное здоровье.

11.Некоторые рецепты и советы.

12.Гигиена.

13.Экология.

14.Вопросы и ответы.

15.Рекомендованная литература.

 

Салат з моркви,капусти і буряка з цибулею і олією добре зверху посипати мілко порізаним вареним курячім яйцем. Так салат смачніший.

Якщо є обов'язково додайте кріп, крес-салат (він на смак нагадує хрін) а от петрушка мені неподобається. Овочі потрібно кришити великими кусками: 1*1*0,5 сантиметра. Якщо овочі покришити мілкіше з них буде виходити сок і салат буде менш корисним. Замість яйця можна взяти м'ясну котлету. Салат готується на один раз. Якщо не доїли то викиньте.

І для салата і для тушених овочів капусти потрібно брати більше в 1,5-2 раза від буряка і моркви.

Тушені овочі готуються в такі послідовності: на сковороді в 2х ложках олії піджарюєте 1 цибулину поки вона стане м'яка. Виливаєте пів кружки томатного сока і пів кружки води. Ріжете буряк, висипаєте в сковороду і накриваєте сковороду кришкою. Овочі ріжете мілкіше ніж на салат. Потім ріжете моркву. Послідню капусту. Вогонь повинен бути середнім. Після того як ви засипали капусту овочі готуються щє близько 4х хвилин. Пробуєте буряк і капусту-якщо вони готові знімаєте з плити.

Якщо овочі готові знімаєте кришку з сковороди щоб овочі швидко схолонули- щоб не руйнувалися вітаміни. Якщо овочі чуть сируваті хай постоять під кришкою 3-5 хвилин і "дойдуть". Бажано щоб на дні сковороди залишилась вода. Ця вода дає смак тушеним овочам. Набираєте овочі і води- тоді це можна їсти. Води повинно бути не багато інакше вона буде не смачна. Але води повинно бути і не мало інакше вона також буде не смачна. Можна після того як ви засипали капусту вбити 2 курячіх яйця і постійно все перемішувати. Тоді яйця перетворюються в маленькі кусочки. В результаті це все на смак нагадує жарені опеньки. Замість яєць можна додати готового м'яса малими кусочками, або сметани- ряженки.

Тушену капусту і венігрет вміють готувати всі жінки. Потрібно тушену капусту не перетушувати.

Картоплю як правило я готую на пару- так вона менш втрачає корисні речовини і має кращий смак ніж зварена в воді. Іноді в мене жарена на олії картопля з цибулею і морквою або без них. Звичайно вона смачніша за варену на пару але варена більш корисна для здоров'я.



Хостинг от uCoz