Сырые свежеотжатые овощные соки.

 
Главная страница

Как мне пришлось стать экспертом по здоровью и здоровому способу жизни.

Бесплатные консультации по нетрадиционной медицине

Причины слабого здоровья и направления лечения:

а)Неполноценное питание- дефицыт полезных веществ и избыток вредных. ПЕРЕХОД НА ПРАВИЛЬНОЕ ПИТАНИЕ.

б)Зашлаковка организма, отравление канцерогенными веществами.

в)Стресс.

г)Порча, сглаз, испуг.

д)Вирусы, инфекции, паразиты.

е)Недостаточная физическая нагрузка.

ё)Плохая экология.

ж)Перегрузка организма.

з)Профессиональная вредность.

и)Ожирение.

й)Радиоактивное облучение.

к)Сбои в роботе энергосистемы.

л)Старость.

м)Вредное влияние на организм мобильных телефонов, компьютеров...

н)Травмы.

о)Отравление.

п)Алкоголь, табак, наркотики.

р)Неудачная генетическая комбинация.

с)Генетическая ошибка.

т)Отрицательное влияние луны, особенно на малых детей.

Перспективные направления лечения:

а)Переход на здоровый способ жизни.

б)Сырые свежеотжатые овощные соки.

в)Шиповник.

г)Сон на твердой постели.

д)Уринотерапия.

е)Голодание.

ё)Физическая нагрузка.

ж)Холодная вода- плюсы и минусы.

4.Рекомендации по улучшению здоровья.

5.Диетология.Цытаты и страницы в формате jpg.

6.Валеология(наука о здоровье). Цытаты.

7.Технология приготовления пищи.

8.Народная медицина-плюсы и минусы.

9.Сексуальное здоровье.

10.Политическое здоровье. Социальное здоровье. Моральное здоровье.

11.Некоторые рецепты и советы.

12.Гигиена.

13.Экология.

14.Вопросы и ответы.

15.Рекомендованная литература.

 

"Лечение сырыми овощными соками"- так називається книга відомого американського дієтолога Н.В.Уокера. Присв'ятивши своє життя тому щоб знайти причіни багатьох хвороб, автор цієї книги прийшов до висновку що здоровий організм повинен бути насичений біологічно активними речовинами- ензімами, велика кількість яких є в сирих овочевих соках. Ензіми це складні речовини, які сприяють переварюванню їди, і насиченням нею крові. Стверджують що ензіми "переварюють" ракові клітини. Ензіми чутливі до температури вище 47 градусів С. Вище 49 градусів ензіми стають інертні. При температурі 54 градуса С ензіми знищуються. Деякі лікарі намагаються лікувати людей синтетичними хімічними ензімами- я вважаю що вони нееффективні і можливо навіть вредні для здоров'я. Ензіми це своєрідні каталізатори які збільшують хімічний вплив або зміни в атомах і молекулах, викликаючи реакцію, збільшують дію і зміни, зберігаючи при цьому свою якість, незмінюючись і не зникаючи. Якщо ми не будем їсти-ми помрем. Якщо ми будемо їсти не якісну їду то ми не тільки помрем передчасно а і при житті будемо хворіти на різні хвороби. Соки рекомендується використовувати тому що вони переварюються в желудкі кілька хвилин а ще за кілька хвилин вже потрапляють в кров, причому травна система при цьому затрачає минімальну енергію. Соки обов'язково потрібно пити на пустий желудок. Для досягнення гарного еффекту потрібно пити соки по 500 грам вдень. Якщо соки пити кожен день то краще буде через дві неділлі але по справжньому краще буде через місяць.

Чому потрібно пити соки? Можнож просто їсти салати? З 500 грам сока в 5 раз більше користі ніж з салата. Якщо почати їсти салат з капусти, моркви і буряка то перші 2-3 місяця цей салат погано переварюється і майже цілий виходе в туалет. Лише через 2-3 місяця салат починає більш-менш нормально переварюватись і засвоюватись. Можно пити місяць соки по 500 грам в день а можно їсти салати 2-3 місяці-еффект буде однаковий. Потрібно враховувати що зимою салати їсти неможна (почина боліти желудок-понос,злазе емаль з зубів) а соки пити можна. Виход сока використовуючи центробіжну соковижималку 65%. Виж не зможете в день з'їсти 800 грам салатів? Поки салат кілька годин буде в желудкі переварюватися соляна кислота зруйнує частину вітамінів і інших корисних речовин.

Коли в мене здоров'я було слабе я пив сирі свіжовижаті соки з моркви, капусти, буряків і з солодких "молдавських" гарбузів по 500 грам кожен день (іноді по 300 грам).

Скільки можно пити соків? Я ВАМ РАДЖУ СОКИ ПО 500 ГРАМ КОЖЕН ДЕНЬ ПИТИ НЕ БІЛЬШЕ НІЖ ПІВ ГОДА. Надлишок вітамінів такий самий вредний як і нестача.

СОКИ ОБОВ'ЯЗКОВО ПОТРІБНО ПИТИ НА ПУСТИЙ ЖЕЛУДОК!!! В морковному сокі багато каротину- провітаміну А. Вітамін А жиророзчинний. Якщо пити морковний сок на пустий желудок "зайвий" каротин НЕ БУДЕ ЗАСВОЄНИЙ І ВИЙДЕ З ОРГАНІЗМУ. ЯКЩО ВИ БУДЕТЕ ПИТИ МОРКОВНИЙ СОК ПІСЛЯ ЇДИ ТО ЗАВДЯКИ ЖИРУ, ЯКИЙ Є В ЖЕЛУДКУ ЗАСВОЇТЬСЯ НАБАГАТО БІЛЬШЕ КАРОТИНУ І ВИ МОЖЕТЕ З ЧАСОМ ОТРУЇТИСЬ ВІТАМІНОМ А.

Я хочу попередити людей хворих на інсулінозалежний діабет- вам не можна починати пити соки зразу по 500 грам. Тому що через деякий час після того як ви вип'єте 500 грам сока в вас може різко знизитися рівень глюкози в крові!!! Починайте пити по 150 грам в день.

Я вам раджу пити соки по такі схемі: 100 грам з столового буряка+ 400 грам з моркви. Сок з буряка сильно протівний- я вам раджу брати 100 грам сока з буряка і доливати 100 грам сока з моркви. Тоді воно на смак вже не таке протівне. Або ви п'єте соки з моркви, капусти, солодких "молдавських" гарбузів в любому співвідношені. Зимою соки потрібно трохи підогрівати перед тим як пити- до температури не більше 25 градусів. З капусти сок іноді буває гіркий- вилийте його і візьміть іншу капустину. 500 грам сока в день на 70-80 кілограм вашої ваги. На 7-8 кілограм ваги (ваших дітей) 50 грам сока в день. Від сока з столового буряка іноді може бути понос- тоді сок з буряка потрібно бросити. ЯКЩО СВІЖОВИЖАТИЙ СОК ПРОСТОЄ БІЛЬШЕ 15 ХВИЛИН ВІН ВТРАТЕ ПОЛОВИНУ СВОЄЇ КОРИСТІ!!!

Я ВАС ХОЧУ ПОПЕРЕДИТИ ЩО СОКИ ПОТРІБНО ПИТИ АБО ПО МОЇ СХЕМІ АБО ЯК РЕКОМЕНДУЄ ДІЄТОЛОГ УОКЕР!!! Є соки ІНЬ а є соки ЯН. ІНЬ соки затримують воду в організмі: наприклад кожен день в вас буде затримуватись 100 грам "зайвої" води. Через місяць в вас буде 3 літра зайвої води. В мене один раз так було- відчуття таке що в тебе всередині повно води. Бросите пити ІНЬ соки і зайва вода починає бурхливо виходити- ледве встигаєте бігати в туалет. ІНЬ соки: з столових буряків, з огірків, з помідорів, з картоплі... З капусти сок також ІНЬ, але з капусти сок слабий ІНЬ. З капусти сок я пив в червні, липні і серпні- коли нема моркви і буряків. Ніякої негативної реакції не було. ЯН соки: з моркви, з болгарського перця, з редиски..

В мене Харківська центробіжна соковижималка, яка служе мені вже більше 10 років, потужна і надійна-як трактор.

В книгі ФІТОТЕРАПІЯ В КОМПЛЕКСНОМУ ЛІКУВАННІ ЗАХВОРЮВАНЬ ВНУТРІШНІХ ОРГАНІВ крім трав при лікуванні язви желудка рекомендуються соки, приготовані з некислих овочів і фруктів, з свіжої капусти.

Лікар травник з рівненщини Носаль радить при лікуванні печінки крім трав пити сок з чорної редьки по 50-60 грам за півгодини до обіду щодня протягом 4 тижнів. А також 1 стакан сока з моркви, півстакана водної настойки плодів шипчини і пів стакана сока з столового буряка в день. При дуже рідкому калі зменшував або виключав сок з буряка.

Є інформація що деякі безплідні жінки пили морковний сок і змогли народити дітей.

ДЛЯ СОКІВ ПОТРІБНО ВИКОРИСТОВУВАТИ ОВОЧІ ВИРОЩЕНІ БЕЗ ХІМІЧНИХ ДОБРИВ!!!



Хостинг от uCoz