Некоторые рецепты и советы.

 
Главная страница

Как мне пришлось стать экспертом по здоровью и здоровому способу жизни.

Бесплатные консультации по нетрадиционной медицине

Причины слабого здоровья и направления лечения:

а)Неполноценное питание- дефицыт полезных веществ и избыток вредных. ПЕРЕХОД НА ПРАВИЛЬНОЕ ПИТАНИЕ.

б)Зашлаковка организма, отравление канцерогенными веществами.

в)Стресс.

г)Порча, сглаз, испуг.

д)Вирусы, инфекции, паразиты.

е)Недостаточная физическая нагрузка.

ё)Плохая экология.

ж)Перегрузка организма.

з)Профессиональная вредность.

и)Ожирение.

й)Радиоактивное облучение.

к)Сбои в роботе энергосистемы.

л)Старость.

м)Вредное влияние на организм мобильных телефонов, компьютеров...

н)Травмы.

о)Отравление.

п)Алкоголь, табак, наркотики.

р)Неудачная генетическая комбинация.

с)Генетическая ошибка.

т)Отрицательное влияние луны, особенно на малых детей.

Перспективные направления лечения:

а)Переход на здоровый способ жизни.

б)Сырые свежеотжатые овощные соки.

в)Шиповник.

г)Сон на твердой постели.

д)Уринотерапия.

е)Голодание.

ё)Физическая нагрузка.

ж)Холодная вода- плюсы и минусы.

4.Рекомендации по улучшению здоровья.

5.Диетология.Цытаты и страницы в формате jpg.

6.Валеология(наука о здоровье). Цытаты.

7.Технология приготовления пищи.

8.Народная медицина-плюсы и минусы.

9.Сексуальное здоровье.

10.Политическое здоровье. Социальное здоровье. Моральное здоровье.

11.Некоторые рецепты и советы.

12.Гигиена.

13.Экология.

14.Вопросы и ответы.

15.Рекомендованная литература.

 

Якщо ви моркву і столові буряки назиму зберігаєте в підвалі їх потрібно пересипати сухим піском. Так вони набагато краще будуть зимувати. В кінці березня я квасолю знімаю з горіща, засипаю в 3х літрові банки закриваю кришками і ставлю в холодний погріб. Так як в погрібі сильно холодно то квасоляний жук на початку травня з квасолі не вилазе, не розмножуєтья і квасолю не знищує.

10 червня я сажаю моркву на весну. Морква посадженна в травні зазиму втрачає свої корисні властивості. З 1го квітня потрібно використовувати моркву посаджену 10 червня. Коли зійде морква, посаджена 10 червня, її потрібно прорвати на 5 чоловічих пальців. Інакше морква буде мілка.

Приготування домашніх дріжжів.

Коли цвіте хміль нарвати його 15 літрове відро і висушити. Ми сушимо на горищі приватного будинку. Обов'язково повинен бути пилок у хмелеві. Інакше для дріжжів хміль буде непридатний.

Береться 2 пригорщі хмелю. Літру води закип'ятити. Вкинути в киплячу воду 1 пригорщу хмелю і хай покипить пів хвилини. Зняти з вогню, всипати 2 ложки цукру і 2 пригорщі муки, помішати- щоб густеньке було. Закутати і хай стоїть.

Вкогось взяти пригорщу домашніх дріжжів, намочити теплою водою. Всипати 3 столові ложки цукру, підмішати мукою щоб густеньке було, поставити в тепле місто на 60-90 хвилин.

Дріжжі влити в хміль, добавити муки, підмішати щоб густеньке було і поставити в тепле місто 7 часов грати.

Через 7 часов помішати, влити пів стакана самогона, всипати сухий хміль, додати 2-3 пригорщі висівок, підмішати щоб густеньке було. Хай грає 4-5 годин, за цей час воно повинно 3 раза підойти. Коли дріжжі піднімуться треба їх помішати щоб вони спали.

Після того як 3 раза дріжжі підойдуть беруть висівки і обмішують. Розослати тканину і розложити тонким шаром на 3-7 днів щоб висохли.

Хліб спечений на домашніх дріжжах.

В 20-00 5 великих з великою горою ложок цукру і стакан натоптаний домашніх дріжжів заливається 2,5 літрами води. Вода не тепла і не холодна. Гарячу воду НЕМОЖНА- дріжжі спаряться. Коли в кімнаті холодно то каструлю з закваскою потрібно поставити на грелку з гарячою водою і укутати.

В 5-00 процідити через трушляк закваску і вилити в емальоване 10 літрове відро. На сито просіяти 4-5 пригоршень муки і висипати в закваску, розмішати. Муки вибирають скільки щоб було густеньке- і не сильно рідке, і несильно густе. Якщо в кімнаті холодно відро ставлять на теплу грелку і укутують.

В 7-30 Підмішувати тісто, всипати ще пригорщу муки і на теплу грелку. Півтора часа хай підходе. Тісто повинно підойти до верху відра. Як тісто вже підійшло його виливають у велику емальовану миску з просіяною мукою. Висипати в тісто півжмені солі і місити. Місити щоб вже круте було. На стіл висипати 3 пригорщі муки, відділити кусок тіста на хлібину і домішувати на столі до тих пір щоб до рук нелипло.

Форму, в якій пектимете хліб, змазуєте олією і ложите в неї пару листків капусти. Ложите тісто в форму і хай воно полеже хвилин 15-щоб підійшло. Ставите весь хліб у газову духовку і 15 хвилин вогонь повинен бути невеликий- щоб хліб підойшов. Потім відкриваєте великий вогонь і хай печеться ще хвилин 45. В 10-30 ...11-00 хліб готовий.

Домашній томатний сік.

Ми додаєм в томатний сік солодкий болгарський перець. На 3х літрову банку 3-4 перчини покришені кусками 1*1,2*2 сантиметра. Томатний сік кип'ятити 20-25 хвилин. Заливати в 3х літрові стерилізовані банки, і закатувати кришками.

Якщо ви перебираєте крупи перед приготуванням то це зручно робити на новому великому ситі. Всипаєте 100 грам крупи в сито, струшуєте- при цьому пил відсіюється. Крупу зміщуєте до одного края сита, вмикаєте світло, сито підносите під лампу. Той край сита де крупа піднімаєте і 2ма безіменними пальцями стукаєте по ситу. Крупа починає зміщуватись вниз. В цей час ви вибираєте все сміття яке бачите.



Хостинг от uCoz